Hvis du allerede er fan af almindelig couscous, vil du virkelig sætte pris på perle couscous. Den er større i størrelse og har en konsistens, der minder om små perler. Den har en nøddeagtig smag og er lidt sej, men stadig lige så alsidig som den traditionelle variant.
Hvis du gerne vil prøve den på en simpel måde, kan du starte med at koge den i let saltet vand og derefter tilføje lidt citronsaft, olivenolie og persille for at lave en hurtig og nem aftensmad, som vil glæde alle som tilbehør.
Det fantastiske ved couscous er, at den er så neutral i smagen, og det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at sammensætte den perfekte couscous salat til dig selv eller dine gæster. Jeg elsker sammensætningen af denne perlecouscous salat, hvor ingredienserne gør den endnu mere hyggelig og velsmagende, især i forår og sommer. Salaten er let at lave og kan nydes enten til frokost eller som tilbehør til aftensmaden.
Tip: Når det drejer sig om mine salater, laver jeg altid lidt ekstra dressing i forhold til opskriften, for når det kommer til dips, dressinger eller vinaigrette, handler det igen om smag og behag. Man skal ikke spare på lækre dressinger, dips eller vinaigrette.