Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Generelle oplysning

Bidudu
v/ Annette Niyomwungere
Enkeltmands virksomheder

Gemmet 8 1 tv 2400
København Nv
info@bidudu.dk
www.bidudu.dk

CVR: 36372672
TLF: +4523652204

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden. Og den periode starter, når ordre er modtaget. Returneringsomkostninger påhviler dig som forbruger og fortrydelse skal meddeles til os 14 dage efter modtagelse af varen og skal være os i hænder 14 dage efter brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail info.bidudu.dk hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

Betaling

Bidudu ønsker at benytter en sikker betalingsserver.

Bidudu
v/Annette Niyomwungere

Gemmet 8 1 tv
2400 København Nv

Tlf.: +4523652204
CVR: 36372672

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Fejlen vedrører produkt skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig og reklamationer kan meddeles på e-mail: info@bidudu.dk . Vi afhjælper/erstatte med en ubeskadiget vare og Bidudu dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Privatlivspolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig Vi behandler din personlige oplysninger med fortrolighed og videregives ikke til tredjemand. Oplysning opbevares i 5 år i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivning, hvor derefter oplysningerne slettes. For at Bidudu kan indgå aftal med dig/jer skal vi brug følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over køb, skal du kontakt os på e-mail info@bidudu.dk og hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnes Hus

Toldboden 2
8800 Viborg

naevneshus.dk har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU- kommissionens online klageportal.

Cookies

Når du besøger dette website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.