Om Bidudu

Bidudus er en mad-og livsstilsvirksomhed, som fejrer og introducerer den afrikanske madkultur og de unikke madoplevelser, der følger med

En gennemsyrende passion for afrikanske madopskrifter førte til en virksomhed med fokus på afrikansk gastronomi. Og denne passion vil være klar og tydelig i de opskrifter, beretninger og muligheder, som du vil støde på her på hjemmesiden. Vores kærlighed til mad og det afrikanske kontinent vil derfor skinne igennem, når vi prøver at tage dig med igennem vores forståelse af, hvad det afrikanske køkken er, og hvad det afrikanske køkken kan.

Gennem vores autentiske og moderne nyfortolkning af det afrikanske køkken, hvor vi holder fast i de afrikanske madkulturelle dyder kombineret med vores kreativitet, er vores ønske at introducere dig til det afrikanske kontinent gennem dets fantastiske og varme madkultur. Vi fokuserer på at fordybe os i den skandinaviske og afrikansk kogekunst, så vi kan udvide vores horisont og bringe dig de bedste madoplevelser.

Vi håber, at vi kan gøre dig begejstret for den afrikanske madkultur og bringe en masse appetitvækkende og velsmagende fornøjelser din vej.

Kontakt

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive til os. 

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.