Jollof rice arancini kugler – harissa mayo
Krydret Gris – plantain chips
Baba ganoush – bagte beber – urter
Stegt Havbars – confit kirsebærtomater
Lammetagine – cremede majs – grøn salsa
Chai te – mini pie
Chapati – smør
Jeg er passioneret for god mad og elsker at skabe kontraster ved at kombinere ingredienser fra forskellige kulturer. At turde udforske udover det sædvanlige er at turde leve. Som kok er jeg kendt for at være modig i min tilgang til madlavning, hvilket har ført mig til at eksperimentere med afrikanske smagsnuancer og kombinere dem med elementer fra det nordiske, asiatiske, italienske og sydamerikanske køkken.
Under privat dining er jeg til stede under hele serveringen for at give en holistisk oplevelse med om den menu, der serveres. Jeg har særligt udvalgte samarbejdspartnere, så gennem Bidudu kan du også bestille ekstra hjælp i form af uddannede kokke, tjenere eller andre former for assistance.
Bidudu giver dig muligheden for at give dine gæster en mindeværdig og eksotisk madoplevelse, hvor forskellige kulturer forenes på smukkeste vis. Kontakt os for at arrangere en uforglemmelig privat dining-oplevelse.
Jollof rice arancini kugler – harissa mayo
Krydret Gris – plantain chips
Baba ganoush – bagte beber – urter
Stegt Havbars – confit kirsebærtomater
Lammetagine – cremede majs – grøn salsa
Chai te – mini pie
Chapati – smør
Krustader – fyld – citrus perler
Grillet tyndskåret filet – ponzu – frisk urter
Sauce gribiche – pocheret sæson grønt
Stegt kulmule – jordskokker – radise
Oksefilet – pomme fondant – sauce aromatique
Crepe – parfait
Brød – smør
Minimum tilmelding 6 kuverter.
Vælg en forudbestemt dato. Jeg vender tilbage hurtigst mulig for at begræfte jeres booking.